House for sale

355000€

3 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11309552
Immoweb code : 11309552

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
166 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- VERKOCHT -

In een rustige straat in Erembodegem vinden we deze mooie instapklare woning met onderhoudsvriendelijke tuin! De woning werd recent smaakvol gerenoveerd met gebruik van kwaliteitsvolle materialen en voelt als nieuw aan.

De eerste gevelfoto betreft een indicatieve simulatie van de voorgevel, hoe deze er kan uitzien na het plaatsen van crepi in combinatie met een houten poort met voordeur.

Indeling: Inkomhal met grote inbouwkasten, indirecte verlichting, trap naar de 1ste verdieping en toegang tot de garage (met automatische sectionaalpoort), fietsenstalling en stook-/wasplaats. De aangename leefruimte met eetplaats, salon, massieve parket en TV-hangkast bevindt zich op de 1ste verdieping.

De ruime en compleet uitgeruste keuken, die tevens plaats biedt voor eettafel met stoelen heeft een lichtkoepel (met automatische zonnewering) en een mooi zicht op de tuin. Ook de moderne badkamer met apart toilet, inloopdouche en lavabo met meubel bevindt zich op dezelfde verdieping.

Op de 2de verdieping treffen we 3 aangename slaapkamers met voldoende lichtinval en een massieve parket. 2 kamers zijn tevens voorzien van een handige inbouwkast. Er zijn overal automatisch gestuurde rolluiken aanwezig.

De tuin van bijna 100m² is te bereiken via een buitentrap vanuit de keuken, maar ook vanuit de garage. De oriëntatie is goed, Z-O!

De elektriciteit is conform en er wordt centraal verwarmd met gas. Geen renovatieplicht.

Graag meer info of een bezoek? Contacteer ons …

Get in touch