House for sale

499000€

3 bedrooms 246 square meters

Immoweb code : 11321962
Immoweb code : 11321962

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
246 square meters livable space

Description

Beautiful semi-open building in Erembodegem.

Sorry, there is no English translation. Deze prachtige half open bebouwing werd gebouwd in 2012 op een perceel van 357m² in een rustige straat te Erembodegem en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 246m².
Bij het betreden van de woning heeft men de inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open vide en eetplaats, een prachtige open geïnstalleerde keuken en een ruime garage. In de zuidelijk gerichte tuin kan men genieten van de rust en zon.
Op de eerste verdieping heeft men een open ruimte die kan gebruikt worden als bureau of extra slaapkamer, een slaapkamer met aanpalend dressingruimte en ruime badkamer ingericht met inloopdouche, jacuzzi, dubbel lavabomeubel en toilet. Naast de badkamer is ook nog een ruime wasplaats.
Op de bovenste verdieping heeft men nog twee ruime slaapkamers en aparte douchekamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet. Eveneens is er nog een zolderruimte.
De woning is voorzien van alle comfort: Centrale verwarming op aardgas (beneden vloerverwarming), overal aluminium ramen met dubbele beglazing, zonnescreens, goede EPC keuring van 127kWh/m², alarm, surround systeem, regenwaterput, elektriciteitskeuring conform de wetgeving, ventilatiesysteem.
Bekijk ook onze video: https://www.youtube.com/watch?v=s0ax1UkplmY
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Didier op het nummer 0476/73.17.99 of op [email protected]

Get in touch