House for sale

649000€

3 bedrooms 216 square meters

Immoweb code : 11333092
Immoweb code : 11333092

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
216 square meters livable space
838 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Lijkt deze woning iets voor u? Neem dan snel contact op met ons kantoor

Nl :
Bent u op zoek naar een instapklare woning met 3 slaapkamers op een rustige locatie met ruime praktijkruimte nabij het centrum van Stekene? Dan leest u best even verder.
De 27 zonnepanelen, de ruime praktijkruimte zijn slechts enkele troeven van deze woning. 

Indeling:
GLV: Via de inkomhal (15m²) vinden we een vestiaire alsook het eerste toilet. Aan de linkerzijde van de woning vinden we de ruime leefruimte (32m²) dat door de vele raampartijen voor veel natuurlijk licht zorgt. Verder vinden we de recente badkamer (12m²) voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Aan de rechterzijde van de woning vinden we de keuken (35m²) uitgerust met ingemaakte kasten, kookplaat en ruim werkblad dat in contact staat met de tuin.De tuin is dan ook bereikbaar via het schuifraam in de keuken. Naast de keuken is er ook nog een wasplaats (21m²) met aansluitingen voor zowel was- en droogmachine. Tenslotte is er een overkapping aan de achterzijde van de woning met een gezellige bar.

1steV:  via de nachthal (6m²) vinden we de 3 slaapkamers (33-25-21m²), het 2de toilet en een dressing (10m²).
Er is ook een praktijkruimte van circa 164 m² dat diende als kapsalon. Deze praktijkruimte heeft een inkomhal (4m²), 2 toiletten, praktijkruimte (51m²) met bureel (26m²), bergruimte (5m²) en dubbele garage (39m²) met automatische garagepoort en veel bergruimte. Er is ook een zolderruimte(35m²) dat kan gebruikt worden als archief
Lijkt deze woning iets voor u? Neem dan snel contact op

Get in touch