House for sale

269000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11335700
Immoweb code : 11335700

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
336 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- Bezoekmoment op afspraak - 053 89 99 66 -

Gelegen in een gezellige wijk te Burst, op een perceel van 3a36ca vinden we deze charmante bungalow. Ideaal voor iemand die op zoek is naar een woning met alles op het gelijkvloers en dewelke tevens over een garage en een aangename tuin beschikt.

De woning heeft bovendien een goede structuur en het dak werd nog volledig vernieuwd. Enige opfrissing is wenselijk, wat het grote voordeel biedt dat de woning nog volledig naar eigen smaak en stijl kan worden ingericht.

Indeling: Inkomhal met plaats voor vestiaire, lichtrijke leefruimte met zicht en toegang tot veranda, die toegang geeft tot de tuin via een schuifraam. Verder de keuken met ruime eetplaats, een technische berging, apart toilet, 3 slaapkamers en een badkamer met bad/douche en lavabo, Dankzij de vele raampartijen is er meer dan voldoende licht én zicht op de tuin rondom.

Rechts van de woning is er een oprit met garage, voorzien van een automatische kantelpoort en was-/bergplaats.

Troeven zijn de ligging, het open karakter, alles beneden, 3 SLK's, onderhoudsvriendelijke tuin, garage én de mogelijkheid om de woning nog volledig naar smaak en stijl in te richten.

Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch