Apartment for rent

2 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 10475765
Immoweb code : 10475765

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
96 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
EEN BEZOEK IS ENKEL MOGELIJK DOOR VOLGENDE LINK VOLLEDIG EN CORRECT IN TE VULLEN: https://mijnhuurprofiel.be/property/a61c00f8-c323-49f3-ad01-46798fe4a9e8

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers en een terras? Dan stellen wij u graag deze mooie opportuniteit nabij 't Rivierenhof voor!

Indeling
U komt binnen in de ruime inkomhal die toegang geeft tot de woonkamer, de twee ruime slaapkamers, een apart toilet met handenwasser, de badkamer en de dressing. Via de lichtrijke, ruime woonkamer komt u terecht in een moderne open keuken. Deze is volledig uitgerust met een koelkast, diepvries, vaatwasser, spoelbak, oven, microgolfoven, dampkap en gaskookplaat.De moderne badkamer is voorzien van een douche, spoelbak verwerkt in het meubelstuk en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via de tweede slaapkamer betreedt u het terras. Deze is Zuid-Oost georiënteerd en kijkt uit op het Rivierenhof.

De gemeenschappelijke kosten bedragen €160/maand en omvat een provisie voor verwarming, water, onderhoud lift en onderhoud en minuterie gemene delen.

Pluspunten
- AAA-ligging nabij Rivierenhof en centrum Antwerpen
- Privatieve kelderberging
- Nabij openbaar vervoer
- Onmiddellijk beschikbaar

Get in touch