Apartment for sale

299500€

2 bedrooms 101 square meters

Immoweb code : 11203442
Immoweb code : 11203442

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
101 square meters livable space
Floor : 1
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement bevindt zich in het centrum van het landelijke Bellegem, waar u op het terras de voordelen van zal ontdekken!

U komt het appartement binnen in de aparte inkomhal voorzien van ingemaakte kast en gastentoilet. Daarna komt u in de leefruimte die dankzij de grote raampartijen in een zee van licht baadt. De open keuken heeft contact met de leefruimte, zonder er uitdrukkelijk aanwezig te zijn. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en werd perfect onderhouden! De grote raampartijen nodigen uit om het terras te gaan ontdekken. De terrassen zijn niet alleen heel ruim (ruimte genoeg voor een lounge, eettafel en zomerse planten) maar genieten ook van een leuk zicht op demooi aangelegde tuin en verzichten. Bovendien zijn de terrassen zuid georiënteerd waardoor u van 's morgens tot 's avonds kan genieten van de zon. Beide terrassen zijn tenslotte voorzien van een zonnewering zodat sleuren met parasols verleden tijd is!

De nachthal werd afgewerkt met een ruime ingemaakte kast. Hier bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten. Beide slaapkamers hebben toegang tot het 2de terras. Verder in de nachthal bevindt zich de technische berging en de badkamer voorzien van ligbad, lavabo in meubel en 2de toilet. Deze is meer dan voldoende ruim om nog een douche te voorzien.

Om het plaatje compleet te maken, hoort bij dit appartement nog een ruime kelderberging en een achterliggende garagebox met ele

Get in touch