Apartment for sale

269000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 11414434
Immoweb code : 11414434

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een luxueus gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers in een klein gebouw? En dit in een rustige woonwijk met het park Rivierenhof op wandelafstand? Dan stellen wij graag deze unieke kans aan u voor! 

Indeling: 

U betreedt het appartement op de 2de verdieping (zonder lift) via de inkomhal (6m²). De inkomhal heeft een ingemaakte kast, waar er een voorziening is voor een wasmachine en/of droogkast. Hiernaast is er een gastentoilet met handenwasser. Vooraan is er de grote lichtrijke woonkamer (34m²) met open keuken. De keuken is voorzien van alle luxe en heeft een spoelbak, een kookplaat, een dampkap, een microgolf/oven, een koelkast, een diepvriezer en een vaatwasser. Via de keuken en de woonkamer kan u het eerste terras (5m²) vooraan bereiken. De badkamer (5m²) is centraal gelegen en heeft een inloopdouche, een dubbele lavabo met badkamermeubel en een handdoekradiator. Achteraan zijn er twee slaapkamers van 15m² en 10m², waarvan de kleinste kamer doorgang geeft aan het terrasje (3m²) achteraan.

Ligging:

Ideale ligging nabij openbaar vervoer, verbindingswegen, horeca, winkels, scholen, ... Op wandelafstand van het park Rivierenhof en op enkele minuten van het Shop Eat Enjoy te Wijnegem.

Pluspunten:

- Overal dubbele HR pvc beglazing

- Elektrische keuring is conform

- Volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen

- Toplocatie

Voor meer informatie of een bezichtiging ka

Get in touch