Apartment for sale

* 443000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11404943
Immoweb code : 11404943
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Penthouse met 3 slaapkamers en terras van 28m² op toplocatie vlakbij het centrum van Herselt. Opleveringen december 2024, aankoop aan 6% btw mogelijk! 

Dit penthouse maakt deel uit van ons prachtig nieuwbouwproject Park La Vie. Het penthouse 202 heeft een bewoonbare oppervlakte van 150m² en kent volgende indeling: inkomhal met vestiaire, apart toilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met eetkamer en zithoek, goed uitgeruste keuken, naastliggende berging, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel en een terras van 28m². Bij het appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats en een privatieve kelderberging (verplicht bij aan te kopen). Gemeenschappelijk is er een fietsenstalling, alsook afvalberging voorzien en de gemeenschappelijke parktuin rondom biedt het gehele project een mooie groene omgeving.

Troeven: 


BEN penthouse met E-peil 20: geniet 5 jaar lang van 50% korting op het KI
Voorzien van alle comfort: vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatie D, ... 
Kwalitatieve, hoogwaardige afwerking naar eigen keuze


Het project is in aanbouw en de appartementen zullen volledig afgewerkt worden opgeleverd eind december 2024. Indien u in aanmerking komt, kan u over het gehele project genieten van 6% btw ipv 21% btw ! 

Toplocatie: vlakbij het project kunnen we het centrum van Herselt vinden met tal van faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, s

Get in touch