Apartment for sale

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 10181545
Immoweb code : 10181545

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers, terras en een staanplaats? Dan stellen wij u graag deze opportuniteit op de eerste verdieping voor!

Ligging

Dit appartement is zeer centraal gelegen te Hoboken nabij verschillende verbindingswegen, parken, supermarkten, apothekers, winkels, scholen, etc.

Op enkele ogenblikken van uw voordeur vindt u de tramhalte van tram 10 en de bushalte van bus 14, 240 en 245. Kortom alles binnen handbereik! 

Indeling

U komt binnen via de centrale inkomhal die toegang geeft tot de verschillende ruimtes, waaronder de woonkamer met aansluitend het terras aan de voorzijde en de keuken. Deze laatste is voorzien van eendubbele spoelbak, combi oven, kookplaat en dampkap. Overigens heeft het appartement nog een aparte opbergruimte, badkamer en 2 slaapkamers. De badkamer beschikt over een ligbad, dubbele lavabo en een bidet. Er is alsook een apart gastentoilet aanwezig. Ten slotte geniet het appartement nog van een autostaanplaats binnenin een garagebox. Deze is mogelijks mee aan te kopen aan €20.000 bovenop de vraagprijs. 

 

Pluspunten


? Centrale ligging
2 slaapkamers 
Terras
Autostaanplaats


Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer 03 360 85 30.

Get in touch