Apartment for sale

239000€

3 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11230881
Immoweb code : 11230881

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 11

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een perfect onderhouden appartement met 3 slaapkamers, een prachtig uitzicht én eigen staanplaats? Zo gevonden!

Je betreedt het appartement via de centraal gelegen inkomhal met apart toilet, ingemaakte kasten en nieuwe videofoon. Deze leidt je tot de ruime en lichtrijke woonkamer (28m²) met terras aansluitend. Vanop je terras heb je een prachtig zicht op Merksem.

De hal leidt je verder naar de ingerichte keuken met dampkap, dubbele spoelbak, koelkast, kookplaat, oven en vaatwasser. Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers (15m², 13m² en 9m²) en een uitgeruste badkamer (douche en wastafel). In de badkamer vind je eveneens de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.Als laatste beschikt het appartement over een privatieve kelderberging én ondergrondse staanplaats. Beide zijn inbegrepen in de vraagprijs.

Locatie
Op de Lambrechtshoekenlaan woon je nabij heel wat voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer...). Je auto parkeer je makkelijk op je eigen ondergrondse staanplaats. En de natuur? Die zoek je makkelijk op in een van de omliggende natuurgebieden (o.a. Fort van Merksem, Oude Landen in Ekeren...).

Troeven
- 3 ruime slaapkamers
- Elektriciteit conform tot 2039
- Gunstige EPC-score (label B)
- Hoogrendementsglas
- Verzorgd gebouw
- Zeer centrale ligging nabij Antwerpen, Ekeren en Schoten

Get in touch