Apartment for sale

229000€

2 bedrooms 79 square meters

Immoweb code : 11289908
Immoweb code : 11289908

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
79 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, handige berging én een ruime garagebox? Dan is dit appartement in de Campiniastraat wellicht iets voor jou!

Je betreedt het appartement via de ruime inkomhal met videofoon. De hal leidt tot een ruime en lichtrijke woonkamer (30m²) met elektrische rolluiken. Aansluitend vind je de gesloten keuken met dampkap, ingemaakte kasten, koelkast, kookplaat en spoelbak.

De hal leidt je verder tot 2 slaapkamers (13m² en 8m²). Beide slaapkamers beschikken over elektrische rolluiken. De tweede slaapkamer beschikt over een apart terras (3m²). Hier is het zalig vertoeven!

Verder is er sprake van een handige berging met ingemaakte kasten (6m²).

Via de hal bereik je verderde badkamer met douche, ingemaakte kast en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet met handenwasser.

Je auto en/of fiets(en) parkeer je handig in je eigen inpandige garage (met automatische poort en aansluiting voor de wasmachine en droogkast). Je bereikt ze makkelijk via de gemeenschappelijke hal of het garagecomplex achter het appartement. En extra spullen? Die stockeer je makkelijk in je eigen kelder.

Locatie
In de Campiniastraat in Merksem woon je op wandel- en fietsafstand van heel wat voorzieningen. Zo zijn verschillende winkels en scholen vlakbij gelegen. Ook het openbaar vervoer ligt kortbij. En het centrum van Antwerpen? Dat bereik je makkelijk via de fietsbrug op het einde van je straat.

Get in touch