Apartment for sale

170000€

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 11357723
Immoweb code : 11357723

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers, staanplaats en een extra bergruimte? Dan past dit appartement op de 3de verdieping (zonder lift) in de Laarsebaan in Merksem wellicht bij jou!

Je betreedt het appartement via de centrale inkomhal. Die geeft toegang tot een gezellige woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Naast de woonkamer vind je de gesloten keuken, die is uitgerust met ingemaakte kasten, fornuis en een enkele spoelbak. Aansluitend aan de keuken vind je een praktische berging met de mogelijkheid om een wasmachine en droogkast aan te sluiten. Ook de Vaillant-ketel en de zekeringkast vind je hier terug.

Via de hal met apart toilet bereik je verder 2 slaapkamers (14m² en 7m²).De tweede slaapkamer geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van het gebouw. Daarnaast is er een badkamer met ligbad en enkele wastafel.

Tot slot beschikt dit appartement over een staanplaats in het gebouw. Die bereik je via de gemeenschappelijke garagepoort aan de voorzijde van het appartement of via de gemeenschappelijke hal.

Troeven
- Nieuwe condensatieketel
- Geen maandelijkse kosten
- Gunstige EPC-score (label B)
- Met staanplaats

Get in touch