Apartment for sale

349000€

3 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 11210936
Immoweb code : 11210936

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space
Floor : 3

Description

duplex

Sorry, there is no English translation. Duplex-appartement met 3 slaapkamers en groot terras in het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor.

Dit ruim appartement bevindt zich op een toplocatie. Door de centrale ligging zijn allerhande voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. op wandelafstand bereikbaar.
Hiernaast ligt het appartement op een boogscheut van verscheidene belangrijke verbindingswegen.

Indeling:
Bij het betreden van het appartement verwelkomt de ruime leefruimte u meteen. Door de vele raampartijen geniet de leefruimte met open keuken van veel lichtinval. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen om uw vers bereide gerechten alleen maar beter te doen smaken. Het fantastisch uitzicht vanuit de keuken en het aangrenzende ruime terras maken het plaatje compleet.
Aangrenzend op de keuken bevindt zich de praktisch ingerichte bergruimte. Verder bevindt er zich nog een apart gastentoilet op deze verdieping.

Op de extra verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers met respectievelijke oppervlaktes van 11, 12 en 15 m². Tevens bevindt de badkamer met bad, toilet en dubbele lavabo zich op deze verdieping.

Extra:
- Ruime terras van maar liefst 30 m²!
- EPC B (125)
- Garagebox met automatische poort

Get in touch