Apartment for sale

349000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11265161
Immoweb code : 11265161

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
175 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een luxueus duplexappartement in Zwijndrecht? Lees hier dan zeker even verder!

De conform gekeurde elektrische installatie, de gunstige EPC-score (249 kWh/m²), de 2 ruime terrassen en de grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval zijn slechts enkele troeven van dit appartement!

Indeling:
- Kelder: bij het appartement hoort een privatieve kelderberging (2m²) dewelke mee inbegrepen zit in de verkoop. Optioneel kunnen ook 2 garageboxen mee aangekocht of gehuurd worden. 
- 3deV: het appartement zelf strekt zich met een oppervlakte van maar liefst 175m² over de derde en vierde verdieping van de residentie. Zo'n 150m² van het appartement heeft een vrije hoogte van +2m. Langs de ingang op de 3de verdieping komen we in de inkomhal die door de huidige eigenaar werd ingericht als open ruimte met bureel en eenvoudig kan omgetoverd worden tot een aparte inkomhal en volwaardige slaapkamer (14m²). Daarnaast vinden we ook een badkamer (4m²) met ligbad en een apart toilet.
- 4deV: de 4de verdieping is zowel bereikbaar langs de gemeenschappelijke delen als met de trap vanuit het appartement zelf. We vinden er de enorm grote, open en zeer lichtrijke living met aansluitend de volledig ingerichte open keuken (samen 99m²). Zowel aan de voorzijde van het gebouw aansluitend op de living als aan de achterzijde aansluitend op de keuken vinden we een terras (20-10m²). De terrassen zijn respectievelijk zuidwest en noordoost g

Get in touch