Bungalow for sale

374500€

4 bedrooms

Immoweb code : 11319707
Immoweb code : 11319707

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
552 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een ideale woning wanneer u gelijkvloers wilt wonen, nabij de kreek en in een rustige en luxueuze wijk in Axel. De woning is ruim van opzet en leent zich ook prima als u een eigen praktijk/kantoor aan huis wenst; net zoals het vroeger was met een tandartspraktijk aan huis. Aan de zijkant van de woning is een aparte entree met hal en toilet, welke toegang biedt naar een ruime praktijkkamer en ook hier is een aparte in-/uitgang. Maar uiteraard is deze ruimte ook prima geschikt als een extra slaapkamer. Hierdoor is deze woning, die maar liefst 4 (slaap)kamers telt, ook ideaal voor een groot gezin of bijvoorbeeld als kangoeroe-woning.

Deze bungalow is ruim en netjes onderhouden, maar dient wel op een aantal punten gemoderniseerd te worden. Groot pluspunt is de grote garage die compleet onderkelderd is (volledig droog). Ook zijn alle ramen voorzien van rolluiken (deels elektrisch) en biedt de woning veel mogelijkheden om het helemaal naar eigen smaak te verbouwen en in te richten.
Rondom de gehele woning ligt een heerlijke tuin met hoge hagen zodat er veel privacy is. Aan de achterzijde van de woning is er een ruime oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s.

De ligging van de woning is ideaal; in een geliefde en rustige wijk, nabij de vele voorzieningen van de stad Axel.

Get in touch