Bungalow for sale

3 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 9970366
Immoweb code : 9970366

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
676 square meters of land

Description

Lichtrijke bungalow met zonnige tuin te koop in De Pinte!

Sorry, there is no English translation. Op zoek naar een gezellige bungalow met tuin in De Pinte? Dan is dit pand misschien iets voor u!
De belangrijkste troeven in een notendop:
·Zonnige woning met 3 slaapkamers
·Gezellige leefruimte met vernieuwde keuken
·Inpandige garage met grote wasruimte
Indeling: inkomhal met gastentoilet, gezellige leefruimte met vernieuwde keuken en aansluitend een berging, nachthal met 3 slaapkamers, badkamer en bureau/dressing. Via de inkomhal is er toegang tot de garage met wasplaats en aparte stookruimte. Toegang tot de tuin via het schuifraam of de garage. De tuin is volledig aangelegd en heeft een gezellig terras en een tuinhuis. Vooraan de woning is er een praktische oprit met kleine voortuin. Deze woning heeft heel wat troeven (mogelijkheid tot extra verdiep) en is ideaal voor zowel jonge starters als gezinnen gezien zijn ligging. Het bevindt zich dichtbij het centrum met al zijn winkels, scholen en openbaar vervoer en heeft een perfecte verbinding met alle toegangswegen. Richtprijs € 425.000
Overtuigd van de troeven van dit pand? Neem dan contact op met Axel Lenaerts Makelaars De Pinte op: [email protected] of 09/222 22 33.

Get in touch