House for sale

449000€

3 bedrooms 322 square meters

Immoweb code : 11343285
Immoweb code : 11343285

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
322 square meters livable space
145 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Op een oogwenk van de Bredabaan, openbaar vervoer en een vlotte verbinding naar de Stad, treffen we dit handelspand aan. Voordien werd een restaurant uitgebaat op het gelijkvloerse verdiep dat als volgt is ingedeeld: Inkom met toilet en een zeer ruime keuken met bergplaats. Verder naar achter vindt u het restaurantgedeelte van ongeveer 100m2. Uiteraard kan u hier een andere functie mee op indien gewenst. Naastgelegen bevinden zich nog de toiletruimtes.

De eerste verdieping bestaat uit een ruime leefruimte met tussenhal naar de eetkamer. Verder is er een ingerichte keuken voorzien. De trappenhal is voorzien van een extra toilet.

De tweede verdieping is opgedeeld in een ruime masterbedroom met bijkamer die kan functioneren als badkamer. Aan de andere kant van dit verdiep vindt u een tweede en derde slaapkamer terug alsook een badkamer.

Mits renovatiewerken kan u van dit pand een ideale plek om uw zaak uit te baten met het comfort van erboven te wonen. Indien u interesse heeft in een bezoek of u wenst meer informatie kan u contact opnemen met Dimitry via [email protected] of +32 4 93 37 27 43.

Get in touch