House for sale

499000€

3 bedrooms 241 square meters

Immoweb code : 11310031
Immoweb code : 11310031

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
241 square meters livable space
214 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Bij het betreden van de woning verwelkomt de lichte inkomhal u, die naadloos overgaat naar de uitnodigende leefruimte. De voormalige garage, nu getransformeerd tot een veelzijdige leefruimte, biedt de mogelijkheid tot herinrichting naar een garage indien gewenst. Aangrenzend bevindt zich de keuken, waar het genot van koken samensmelt met het uitzicht op de tuin/terras. Verder op het gelijkvloers vindt u een goed uitgeruste badkamer met ligbad en lavabo, evenals een apart gastentoilet voor extra gemak.

De eerste verdieping herbergt een lichtrijke leefruimte die harmonieus verbonden is met de keuken. Daarnaast is er een apart toilet, wat bijdraagt aan het comfort en de functionaliteit van deze woning.

De bovenste verdieping biedt drie sfeervolle slaapkamers. Een douchekamer, compleet met douche, toilet en lavabo, vervolledigt deze verdieping en voorziet in alle nodige voorzieningen.

Extra Troef: een bijgebouw, momenteel ingericht als fitnessruimte, voegt een extra dimensie toe aan deze eigendom. Met veel potentieel als hobbyruimte of voor andere doeleinden, biedt dit bijgebouw een veelzijdige ruimte die aanpasbaar is aan de behoeften van de nieuwe eigenaar.

BIJZONDERHEDEN:

- Centrale ligging

- Terras/tuin

- Mobiscore 8,6/10





Get in touch