House for sale

3 bedrooms 273 square meters

Immoweb code : 10997850
Immoweb code : 10997850

Overview

3 bedrooms
273 square meters livable space
731 square meters of land

Description

VALIMMAS verkoopt deze welgelegen en ruime rijwoning met doorgang opzij naar de grote tuin achteraan.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een living met marmeren schouw, een eenvoudig ingerichte keuken, een berging, een toilet, een ruime veranda en een tuinberging/stalling.
De verdieping herbergt een overloop, drie slaapkamers en een (niet ingerichte) badkamer.
De zolderruimte kan desgewenst nog verder ingericht worden, mits het plaatsen van een vaste trap (bvb spiltrap in de kleinste slaapkamer).
Er is tevens een kelder/spinde aanwezig.

Dit betreft een zeer solide en degelijke ruime woning met beperkt basiscomfort, nog te moderniseren qua interieurs, technieken en energieprestatie => interessante fiscale stimulansen bij aankoop & renovatie van de enige eigen woning: verkoopbelasting 3% of slechts 1% mits ingrijpende energetische renovatie + tijdelijke korting of vrijstelling van de onroerende voorheffing, verbouwingen aan 6% BTW, het bekomen van diverse premies, renovatiekrediet, verbouwlening... (steeds onder voorbehoud dat aan de voorwaarden voldaan is - zie ook www.vlaanderen.be).

Vrij rustig en residentieel gelegen, op wandelafstand van station Mollem en met makkelijke verbindingen naar Asse, Merchtem, industriezone Mollem...

Get in touch