House for sale

297500€

3 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11322464
Immoweb code : 11322464

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
323 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtig onderhouden recreatiewoning, geschikt voor 6 personen en voorzien van een eigen parkeerplaats, bevindt zich in een ruime en aantrekkelijke omgeving. Gebouwd in 2006, staat de woning op een perceel van 323m2 eigen grond. Dankzij de unieke ligging aan het water geniet u van een schitterend uitzicht. De inrichting van de woning is zeer sfeervol, uitgevoerd in een beachstyle thema.

Woonkamer
De woonkamer is knus en gezellig ingericht. Deze ruimte is ingedeeld in een zit- en eetgedeelte. Door de aanwezigheid van de grote ramen en tuindeuren geniet u van veel daglicht in deze kamer. De tuindeuren brengen u toegang tot de veranda waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht, de rust, een goed boek of een hapje en een drankje. Is het wat kouder dan kunt u lekker bij de elektrische sfeerhaard zitten, hoe gezellig is dat!

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer wat ervoor zorgt dat u altijd in contact blijft met uw gezelschap als u een maaltijd aan het bereiden bent. De grote keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleur met een aanrechtblad in een contrasterende kleur. In de keuken treft u: een rvs spoelbak, 4 pits gasfornuis, rvs afzuigkap met verlichting, koel/vries combinatie, oven, magnetron en een vaatwasser. Ook aan deze zijde zijn tuindeuren die u natuurlijk heerlijk kunt open zetten als u de maaltijd aan het bereiden bent.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer met 2 boxspring bedden Hier is ook ruimte voor een

Get in touch