House for sale

515000€

5 bedrooms 238 square meters

Immoweb code : 11402213
Immoweb code : 11402213

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
238 square meters livable space
621 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
U kan de woning virtueel bekijken en de documenten downloaden op www.irres.be
Bijkomende info en bezoeken via [email protected] of bel 09 282 82 82.

Gelegen in een rustige, kindvriendelijke en residentiële omgeving vindt u deze unieke woning. Met het centrum van De Pinte op slechts een steenworp afstand biedt deze locatie het beste van twee werelden: de rust van de wijk in combinatie met de nabijheid van verschillende voorzieningen zoals scholen, het treinstation De Pinte, diverse winkels alsook het natuurdomein Parkbos.

Origineel dateert de woning van 1975. Doorheen de jaren werd de woning steeds met grote zorg onderhouden. 
Er werden enkele verbeteringswerken uitgevoerd zoals het vernieuwen van de ramen (2017).

Het zuidwestelijk georiënteerd perceel heeft een grootte van 621m2. Het zonlicht valt prachtig binnen. Daarnaast geniet u van een uitzonderlijk zicht over het achterliggend groen en vertoeft u in een ware oase van rust.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met aan de linkerzijde een aparte bureauruimte. Wanneer u verder gaat, komt u in de lichtrijke leefruimte voorzien van een gezellige open haard en grote raampartijen. U ervaart hier een erg aangename binnen-buitenbeleving. Verder komt u in de aangrenzende keuken met eetplaats en berging.
Op het gelijkvloers bevinden zich ook 3 comfortabele slaapkamers, een badkamer met douche en een inpandige, praktische garage. Via een draaitrap bereikt u de eerste verdieping. Dit niveau maakt plaats voor

Get in touch