House for sale

586000€

5 bedrooms 209 square meters

Immoweb code : 11406241
Immoweb code : 11406241

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
209 square meters livable space
285 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Hier is het zalig thuiskomen: in een landelijke woonomgeving op slechts enkele minuten van De Pinte.
Door de nabijheid van de E17/N60 heb je hier een vlotte verbinding naar Gent of andere steden.

Bij de bouw in 2012 werd rekening gehouden met de balans tussen schoonheid en functionaliteit en werden duurzame materialen gebruikt in combinatie met een verfijnde afwerking.

De woning is volledig instapklaar en is met een energielabel A klaar voor een lange toekomst.
De gedroomde gezinswoning.

Je komt binnen via de aparte inkomhal met gastentoilet en trap die je meeneemt naar de hogere verdiepingen.

Supergezellige leefruimte met grote schuiframen die uitkijken op de groenetuin, prachtige parketvloer en een sfeervolle houtkachel.

Aansluitend de keuken die open communiceert met de leefruimte. Annex de ultra praktische wasplaats met ook hier toegang tot de tuin.

Vanuit de living loop je zo het terras op in de perfect georiënteerde tuin (ZW). De ideale setting voor lange zomeravonden met familie en vrienden.

+1: drie volwaardige slaapkamers, de badkamer en apart toilet.
+2: een slaapkamer, een bureau (of 5e slaapkamer en/of mogelijkheid tot badkamer - voorzieningen zitten klaar) en berging.

Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Contacteer

Get in touch