House for sale

275000€

2 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 11292506
Immoweb code : 11292506

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
131 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Over de woning
Ben je op zoek naar een eengezinswoning met 2 slaapkamers en garage? Dan is deze woning in de Sleutelbloemstraat in Merksem zeker iets voor jou!
Je betreedt de woning via de ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet met handenwasser.
De hal leidt je tot de woonkamer op tegelvloer. Aansluitend aan de woonkamer vind je de ingerichte leefkeuken, voorzien van koelkast met vriesvak, dubbele spoelbak, vaatwasser, heteluchtoven, keramische kookplaat en dampkap. Achter de keuken heeft de woning een gezellige, deels overdekte koer/tuin.
Op de eerste verdieping heeft de woning 2 ruime slaapkamers (16m² en 14m²) waarvan één met ingebouwde kasten.Verder vind je een bureau (eventueel babykamer, 4m²) en ingerichte badkamer met ligbad, toilet en wastafel in meubel.
Als laatste vind je op het gelijkvloers een garage met automatische poort en aansluiting voor de wasmachine. Er is ook nog een ruime kelder.
Locatie
In de Sleutelbloemstraat in Merksem woon je in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Parkeren doe je op straat of in je inpandige garage. Ook zijn er winkels, openbaar vervoer en scholen vind je op wandel- en fietsafstand. Tot slot woon je dicht bij invalswegen naar Schoten, Ekeren en Antwerpen.
Troeven
- Gezellige, deels overdekte koer
- Garage aanwezig
- Ruime kelder
- Rustige en kindvriendelijke woonwijk
- Zonnepanelen

Get in touch