House for sale

350000€

3 bedrooms 72 square meters

Immoweb code : 11335552
Immoweb code : 11335552

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
72 square meters livable space
337 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Heeft u er altijd al van gedroomd om de zee te horen ruisen vanuit uw eigen duinvilla, dan kan u droom nu werkelijkheid worden. Strandpark Duynhille ligt op nog geen vijf minuten wandelen van het uitgestrekte Noordzeestrand. Met recht mag dit een unieke locatie genoemd worden. U kunt de trotse eigenaar worden van deze vrijstaande, luxe villa welke van alle gemakken is voorzien.

Woonkamer
De living is een mooie ruime kamer met veel lichtinval. De witte wanden contrasteren mooi met de houtkleurige vloer en het is sfeervol ingericht. Door de grote ramen en de tuindeuren geniet u van veel daglicht en stapt u zo op het terras. De aanwezige radiator zorgt ervoor dat er ook in de koudere periode van het jaar een aangename warmte zal zijn.

Keuken
Strakke open witte keuken met een donker blad in een rechte opstelling en inbouw apparatuur. Koelkast met vriesvak, 4 pits gaskookplaat, combimagnetron en een vaatwasser.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is voorzien van een dubbelbed. In de kamer zijn de wanden en het plafond in een lichte kleur gehouden en ligt ook hier dezelfde mooie vloer als in de rest van de woning. De kamers zijn voorzien van kasten en u treft de mogelijkheid voor ventilatie aan door middel van de aanwezige ramen.

Slaapkamer 2
In deze slaapkamer zijn 2 aparte boxspring bedden aanwezig en een kledingkast. De vloer is eveneens als in de gehele woning ook hier doorgevoerd. Mooie raampartij zodat je hier veel lichtinval hebt en je lekke kan luchten.

Slaapkamer 3
De klei

Get in touch