House for sale

* 419000€

4 bedrooms 189 square meters

Immoweb code : 10170253
Immoweb code : 10170253
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
189 square meters livable space
108 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nobile is een stijlvol nieuwbouwproject in Puurs met verschillende wooncomposities, je vindt er zowel appartementen als woningen. Nobile bestaat uit 9 verschillende, en unieke bouwvolumes. De collectieve tuin is het pronkstuk van dit project, hier kan je helemaal tot rust komen en genieten van de natuur.

Vloerverwarming door middel van warmtepomp, ventilatie type D en duurzame materialen zorgen ervoor dat dit project BEN is en bovendien kan er gekocht worden onder het verlaagde BTW percentage van slechts 6% BTW!

Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen zijn mee aan te kopen.Indeling woning A37:
GLV: Je betreedt de woning in de inkomhal waar je kan doorlopen naar de ruime woonkamer(35m²) van waar je toegang hebt tot je eigen privatieve tuin. Wanneer je verder gaat passeer je de berging (5m²) en kom je uit in de volledig uitgeruste keuken (7m²). 

1eV: Op de eerste verdieping heb je 3 ruime slaapkamers (14-14-11m²), hier kan je ook de eerste badkamer (7m²) terugvinden. 

2eV: Hier op de bovenste verdieping is er nog een extra badkamer (4m²), voorzien met aansluitend een 4e slaapkamer (11m²). 

Zie jij jezelf hier thuiskomen? 

Neem dan gerust contact met ons op & we helpen je graag verder.

Get in touch