House for sale

549000€

5 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 11294283
Immoweb code : 11294283

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
206 square meters livable space
450 square meters of land

Description

charming house

Sorry, there is no English translation. OMGEVING
Op een perceel van 450m² ligt deze gerenoveerde woning in een kindvriendelijke wijk nabij het centrum van Sint-Job-In-'t Goor met tal van winkels, eetgelegenheden, delicatessezaken, treinstation in de buurt. Met de auto ben je zo op weg dankzij de E19.
INDELING
Uitpakken, inrichten en een housewarming geven, dat is alles wat je hier hoeft te doen! Deze woning met nieuwe verlichting, jaloezieën, gordijnen, heeft heel wat in petto om je hier snel thuis te voelen.
Technisch werd de woning grondig aangepakt met vernieuwde, geïsoleerde daken, spouw, ramen, conform EK en epc B.
Je komt binnen in de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. In de woonkamer (48m²) krijgt het daglicht vrij spel, de grote raampartijen in combinatie met de houten vloer en houthaard maken dit een lichte, gezellige plek. Het schuifraam geeft uit op de zuidwest tuin waar je tot in de late uurtjes kan genieten. Aansluitend de keuken (13m²) die voorzien is van alle toestellen. Ook vanuit de keuken is er toegang tot het overdekt terras en tuin (265m²).
Op de 1ste verd. zijn er 3 ruime slks (21m², 17m², 9m²) waarvan 2 met ingemaakte kasten. In de badkamer (13m²) word je instant zen met douche, lavabomeubel en toilet.
Je hebt een giga zolder (65m²) die je volledig naar eigen noden kan inrichten. De veluxen hebben een automatische zonnewering.
Je auto parkeren kan hier vlotjes op de oprit en inpandige garage (28m²) met autom. poort en pl

Get in touch