Villa for sale

1398000€

5 bedrooms 387 square meters

Immoweb code : 11305984
Immoweb code : 11305984

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
387 square meters livable space
2249 square meters of land

Description

Exclusieve manoirvilla met zicht op het kasteel van 's-Grave

Sorry, there is no English translation. Exclusieve manoirvilla met zicht op het kasteel van 's-Gravenwezel en zijn landerijen.

Gelijkvloers : hal op zwarte kerkdals met gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer op massief eiken parket met openhaard en grote raampartijen naar de romantische parktuin, aanpalende eetkamer, bureel met ingemaakte kasten/bibliotheek, prachtige leef-keuken met ontbijthoek en zicht op de tuin, bijkeuken met ingemaakte kasten en dienstingang, aparte TV-kamer op parket.

1ste verdieping : nachthal op parket, 1ste slaapkamer op parket met ensuite badkamer, 2e slaapkamer op parket, aparte douchekamer, master bedroom op parket met openhaard, inloopdressing en ensuite badkamer op Italiaanse travertin met apart toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel met een marmeren blad.

2de verdieping : ruime tussen-kamer met aanpalend de 4de en 5de slaapkamers op sisaltapijt.

Rietgedekte schuur : plaats voor 2 wagens, op de eerste verdieping is er bureelruimte voorzien.

Deze deels rietgedekte villa, een creatie van "SELS villabouw", gelegen in één van de mooiste lanen te 's-Gravenwezel, biedt alles om luxueus te wonen. Deze hedendaagse villa is perfect onderhouden en afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen. Daarnaast is er een prachtige parktuin aanwezig, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust. De oriëntatie van de tuin is west, wat betekent dat je van de middagzon tot de laat-avondzon kan genieten. O

Get in touch