Terug naar de resultaten

Agence Vermeersch

Over dit vastgoedkantoor

Al 46 jaar dé vastgoedpartner in Oostende & het hinterland.

Waar u bij ons op mag rekenen:

Agence Vermeersch is een solide partner die u correct begeleidt in uw zoektocht naar het perfecte pand. Wij vormen een dynamisch en gedreven team dat altijd voor u klaarstaat met raad en daad. We zijn er om u te helpen, ongeacht wat uw wensen of behoeften zijn.
De aan-of verkoop van uw eigendom is een belangrijke gebeurtenis, daarom luisteren we naar uw persoonlijke wensen en bieden wij u een service op maat.
Vanaf de eerste ontmoeting tot ver na de uiteindelijke aan-of verkoop volgen wij het dossier nauwkeurig op. Agence Vermeersch is een erkend vastgoedkantoor dat bemiddelt in de verkoop en verhuur op jaarbasis van uw eigendom. U kunt erop vertrouwen dat u met professionals werkt die bekend zijn met de nieuwste wetgeving. Het spreekt voor zich dat uw dossier steeds in alle confidentialiteit wordt behandeld.

Kortom bij Agence Vermeersch zijn service en advies geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. We streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden bij de aan-of verkoop of verhuur van uw eigendom.

Neem alvast gerust contact met ons op via www.agencevermeersch.be

16 Panden

2 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 10 appartementen
  • 4 huizen
  • 2 gronden

Adres : Koningstraat 44 8400  Oostende

BIV-nummer : 514227

Website : www.agencevermeersch.be