Over dit vastgoedkantoor

BAGG Immo is een nieuwe speler op de Antwerpse vastgoedmarkt die een blijvende indruk wil nalaten. We combineren een sterk management team, samen met een team van dynamische en gedreven makelaars, dewelke samen reeds tientallen jaren ervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat we de Antwerpse vastgoedmarkt van binnen en van buiten kennen.

Ons doel is om sterke en langdurige relaties op te bouwen tussen onze medewerkers en klanten. Wij willen u helpen om uw ideale woning te vinden of om een juiste koper te vinden voor uw pand.

Wat u van ons kan verwachten is gedrevenheid, correctheid en professionaliteit. We maken er onze missie van om u te helpen in uw zoektocht naar een woning of geschikte koper/huurder. Tevens kan u ook bij ons terecht voor al uw vragen ivm vastgoed, vrijblijvende waardebepalingen en informatie over projecten.

BAGG Immo heeft de ambitie om op korte termijn een bekend en vertrouwd gezicht te worden binnen de (ANTWERPSE) residentiële vastgoedmarkt.

Hebt U nog vragen of wil U een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze enthousiaste medewerkers.

Adres : Gentplaats 7 2000  Antwerpen

BIV-nummer : 207.390

Website : www.baggimmo.be