Over deze projectontwikkelaar

Door innovatief bouwen voorzien in betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor iedereen, dat is al sinds 1973 de missie van Bostoen. Onze duurzame woonoplossingen getuigen van ons vakmanschap en elk bouwproject wordt gerealiseerd met passie en respect voor mens en milieu. Of het nu een woning of een appartement is, iedereen verlangt naar die ene thuis waar het goed vertoeven is.

Als projectontwikkelaar hebben we al 50 jaar ervaring in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen en appartementen, maar dankzij ons eigen bouwbedrijf ondersteunen we ook andere bedrijven en particulieren die een nieuwbouwproject willen realiseren op eigen bouwgrond.

Als ervaren en geëngageerde speler in de bouwmarkt zijn we vandaag de dag actief in nagenoeg alle Vlaamse provincies. Door de steeds veranderende wereld zijn onze uitdagingen ook niet min. Ze brengen maatschappelijke evoluties op gang die een aanzienlijke impact hebben op energie en huisvesting.

Samen met jou gaan we op zoek naar je nieuwe thuis, voor nu en voor in de toekomst. Neem een kijkje in ons aanbod van nieuwbouwprojecten of maak een persoonlijke afspraak om één van onze kijkwoningen te bezoeken op bostoen.be.

Thuiskomen, da's Bostoen.

301 Panden

Waaronder 25 nieuwbouwprojecten
213 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 134 huizen
  • 113 appartementen
  • 40 garages
  • 14 businesses

Adres : Pauline Van Pottelsberghelaan 22 9051  Sint-Denijs-Westrem

Website : www.bostoen.be