Over dit vastgoedkantoor

Uw partner voor EXCLUSIEF VASTGOED van Knokke-Zoute tot Duinbergen.....

U kan in het immo kantoor te Knokke en op deze website terecht voor een ruime selectie aan mooi afgewerkte appartementen en villa’s in verkoop of verhuur en dit in de regio’s Knokke, Duinbergen, Albertstrand en met een focus op Knokke het Zoute.

Of u nu zoekt naar een tweede of een hoofdverblijf, u opteert voor kopen, verkopen, huren of verhuren, of u bent geïnteresseerd in een luxueus appartement, winkelpand, loft, studio of een villa in Knokke-Zoute; steeds zal er door ons kantoor gezocht worden naar een antwoord dat tegemoet komt aan al uw wensen.

Immo Christophe Colpaert Exclusive Properties kan terugblikken op een flinke dosis praktijkervaring en kennis binnen de sector. Een persoonlijk onthaal, een klantvriendelijke en gedreven inzet en begeleiding van uw opdracht tot verkoop of verhuur of uw zoekopdracht en, indien gewenst, een absolute discretie vormen de voornaamste troeven tot slagen van uw project.

Gezien de constante uitbreiding van ons clienteel zijn we dringend op zoek naar villa’s, appartementen, mezzanine-appartementen, penthouses en duplex-appartementen in herverkoop, nieuwbouw of recente constructies in Knokke het Zoute en Duinbergen.

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor voor een selectie van de aangeboden panden of voor een vrijblijvende schatting van uw exclusief ingerichte, recent, op te frissen of geheel te verbouwen villa, woning of appartement.

Christophe Colpaert Exclusive Properties - Immo Knokke - Knokke-Zoute - Duinbergen - Knokke-Heist
Adres : Albert plein 6 8300  Knokke

BIV-nummer : 502.844

Website : www.christophecolpaert.be