Terug naar de resultaten

C&M Vastgoed

Dit agentschap behoort tot C&M Vastgoed

Over dit vastgoedkantoor

C&M Vastgoed maakt voor U het verschil!

Valérie & Clint, twee jonge ondernemers zetten hun schouders onder het C&M Vastgoedlabel! Kantoren te Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver en Heist-op-den-Berg vormen een vaste waarde in de regio!
Met beide jaren van ervaring in de vastgoedwereld staan ze bekend om hun persoonlijke aanpak.

“Wij gaan graag net dat iets verder. We stellen een volledig dossier samen, nemen alle administratieve taken over. Geen zorgen voor onze klanten, dat is voor ons een evidentie. Er wordt gezorgd voor professionele foto’s die de troeven van het vastgoed in de verf zetten. Elk pand wordt ook op de beste manier in de markt geplaatst met een gevarieerd marketingplan op maat. C&M Vastgoed streeft er naar om een akkoord over prijs en voorwaarden te bekomen waar zowel verkoper als koper zich goed bij voelen. Ten allen tijden blijven we, ook na onze opdracht, beschikbaar voor alle administratieve en juridische vragen en geven u graag advies.

Geen resultaat, geen kosten!”

Wil je graag kennismaken met ons team en/of onze diensten? Bel vrijblijvend 0473 200 200 of spring binnen op één van onze kantoren voor een goed gesprek en een kop koffie!

C&M Vastgoed team

62 Panden

Waaronder 5 nieuwbouwprojecten
5 nieuw
3 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 23 appartementen
  • 18 huizen
  • 3 gronden
  • 2 businesses
  • 1 office
  • 1 ander

Adres : Bergstraat 184 2220  Heist op den Berg

BIV-nummer : 506886

Website : www.cm-vastgoed.be