Terug naar de resultaten

COFIM Business & Real Estate

Dit agentschap behoort tot Cofim Real Estate

Over dit vastgoedkantoor

In een steeds evoluerende wereld waar de bedrijfsleider vaak alleen moet instaan voor de optimalisering, de rentabiliteit en uiteindelijk de overdracht van zijn onderneming, stelt Bureau Cofim zich aan u voor als een actieve en ervaren raadsheer.

Zo verzekeren wij voor uw gemak geheel professioneel alle modaliteiten van de aankoop of overdracht van uw onderneming of van uw handelszaak.

Ons Kantoor is bevoegd in alle activiteitensectoren, zowel in de verkoop van activa als in de overdracht van effecten.

De activiteiten van het bureau strekken zich uit over het hele Belgische grondgebied en het beschikt bovendien over een netwerk op internationaal niveau.
Wij hebben eveneens bepaalde specialiteiten zoals de gezondheidssector (rusthuizen, …), de sector van de opvang (opvangtehuizen, kleuterscholen, …), de dienstensector en de ruiterijsector.

Een van onze troeven is een perfecte kennis van deze verschillende activiteiten, doordat wij erbij betrokken zijn of door de uitvoering een grondige studie.

Vertrouwelijke beroepsdienst bepaald door onse handvest van vertouwen.

Bureau Cofim bestaat uit professionals die actief zijn in het financiewezen. Uw gesprekspartners stellen al hun knowhow ter beschikking als aandeelhouders van ondernemingen of als internationaal consulent.

Doorloop de verschillende menu's die u worden aangeboden en ontdek wat wij u te bieden hebben. Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor bijkomende inlichtingen.

Wij wensen u een aangenaam bezoek.

www.cofim.be

9 Panden

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 9 huizen

Adres : avenue Louise 480 1050  Ixelles

BIV-nummer : 100847

Website : www.cofim.be