Terug naar de resultaten

Copandi Mechelen

Dit agentschap behoort tot Copandi

Over dit vastgoedkantoor

Onze lokale makelaars bij Copandi zijn experts in hun regio, met een sterk lokaal netwerk van potentiële kopers. Onze organisatie is sterk gedigitaliseerd, wat onze makelaars meer tijd geeft voor persoonlijke service en de kosten voor jou als klant beperkt tot wat we echt voor jouw woning doen. Dat is eerlijk, efficiënt en effectief.

Bij Copandi kies je voor een voorsprong bij de verkoop van jouw woning. We beginnen met een kennismakingsgesprek en een gratis schatting, waarbij onze lokale makelaar jouw eigendom beoordeelt. Onze makelaars zijn echte experts in hun regio, met een uitgebreide kopersdatabase. Ze kunnen zich volledig richten op de verkoop dankzij onze geautomatiseerde backservice.

Copandi is digitaal vooruitstrevend en innovatief, waardoor we repetitieve taken automatiseren en loonkosten besparen. Onze in-house vastgoedfotograaf zorgt voor professionele foto's en snelle online publicatie. We bieden zelfs een virtuele tour aan in onze premium formule.

Ons team regelt alle administratieve en juridische zaken, waaronder attesten en verkoopovereenkomsten. We streven naar maximale online zichtbaarheid en hebben kantoren in meerdere locaties.

Wat onderscheidt ons nog meer? Wij hanteren een lager commissiemodel, zorgen voor een tevreden klant en streven altijd naar de hoogst mogelijke verkoopprijs voor jouw woning. Je hebt een vast contactpersoon gedurende het hele traject, met een persoonlijk eigenaardashboard voor inzicht in jouw dossier en een dossierbeheerder om vragen te beantwoorden. Kortom, bij Copandi ben je verzekerd van een succesvolle en zorgeloze verkoop van jouw woning.

55 Panden

Waaronder 1 nieuwbouwproject
4 nieuw
1 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 25 appartementen
  • 21 huizen
  • 7 gronden
  • 1 garage

Adres : Korenmarkt 55 2800  Mechelen

BIV-nummer : 510787

Website : www.copandi.be