Over dit vastgoedkantoor

Uitzonderlijke ervaring gekoppeld aan grote deskundigheid: makelaarskantoor Dirk Willemyns, een echt huis van vertrouwen.

Van vader op zoon sinds 1926. Tot op vandaag is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Willemyns. An Willemyns, met vader Dirk leiden vandaag een enthousiast team van een tiental medewerkers die allen een optimale service aanbieden.

De kantoren - drie staan er tot uw dienst in Knokke-Heist - beschikken over het ruimste aanbod op gebied van verkoop en verhuur van landhuizen, appartementen, garages, villa's, handelspanden en bouwterreinen. In de loop der jaren is Dirk Willemyns een vaste waarde op de Knokse vastgoedmarkt geworden.

Wie op zoek is - huren of kopen - naar een riante villa in het oude Zoute, een aantrekkelijk appartement met fraai zeezicht of een charmant huisje op een originele ligging, is stellig bij Dirk Willemyns aan het juiste adres. Steeds met aangenaam, professioneel advies. Zo ook het syndicuskantoor, volledig onafhankelijk van de verkoop- en verhuurkantoren, dat het volledige beheer en de administratie waarneemt van een vijftigtal appartementsgebouwen in Knokke, het Zoute, Albertstrand en Duinbergen.

Vandaag wordt veel geïnvesteerd in nieuwe bouwprojecten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met bouwers, promotors, architecten en aannemers die smaakvolle concepten uitwerken en er zorg voor dragen dat standingvolle residenties met een soms rijk verleden hun allure van weleer behouden.

88 Panden

3 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 46 appartementen
  • 21 huizen
  • 7 garages
  • 1 business

Adres : Zeedijk Zoute 792 8300  Knokke-Heist

BIV-nummer : 500689

Website : www.dirkwillemyns.be