Over dit vastgoedkantoor

Na bijna 10 jaar ervaring in het vastgoed stel ik u met heel veel trots mijn gloednieuw kantoor voor. Een nieuw hoofdstuk waar ik dag en nacht met hart en ziel aan verder kan werken met maar 1 doel; tevreden klanten, élke keer opnieuw.

Naast uw vastgoedmakelaar word ik uw vertrouwenspersoon die op elk moment voor u klaar staat, met u meedenkt, u adviseert en u begeleidt doorheen het volledige verkoopproces.
Ik neem uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en u te begrijpen zodat ik uw verwachtingen helemaal kan vervullen. Daarnaast sta ik ook voor open communicatie en kan u erop rekenen dat u altijd op de hoogte bent van uw dossier. Ook na de verkoop kan u op mij rekenen, naservice vind ikzelf heel belangrijk.

Elke woning is anders daarom ga ik voor een uiterst persoonlijke aanpak op basis van de noden van uw eigendom. Via deze specifieke aanpak en met de nodige marketing zorg ik ervoor dat uw woning uitblinkt in het huidige aanbod op de vastgoedmarkt.

Uw garantie op een succesvolle verkoop? Mijn ervaring, gedrevenheid, flexibiliteit en groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
Uw vertrouwen wordt beloond daar zorg ik persoonlijk voor.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek,

U bent van harte welkom!

Adres : Kuringersteenweg 172 3500  Hasselt

BIV-nummer : 507.859

Website : www.ellimmo.be