Terug naar de resultaten

Engel & Völkers Leuven

Over dit vastgoedkantoor

Welkom bij Engel & Völkers in Leuven, uw betrouwbare partner voor de verkoop en verhuur van luxueus vastgoed in de regio. Als wereldwijd actieve makelaarsorganisatie bieden wij u een uitgebreide dienstverlening op het gebied van vastgoed en zijn wij gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van exclusieve woningen, appartementen en commerciële panden.

Ons team van ervaren vastgoedprofessionals staat u bij met professionele expertise en persoonlijk advies om u te helpen bij het vinden van uw droomwoning of het verkopen van uw eigendom tegen de beste prijs. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van een woning een belangrijke beslissing is en daarom zorgen wij voor een zorgeloos verloop van het volledige proces.

Onze kantoren bevinden zich op een toplocatie in het hart van Leuven en zijn gemakkelijk bereikbaar. Hier ontmoet u ons team van vastgoedprofessionals en kunt u terecht voor alle vragen met betrekking tot uw vastgoedproject. Of u nu op zoek bent naar een prachtig appartement in het historische centrum van Leuven, een luxueuze villa in de groene rand van de stad of een uniek commercieel pand, wij bieden u een uitgebreide portefeuille van exclusieve vastgoedobjecten.

Onze uitstekende service gaat verder dan alleen het vinden van de perfecte woning. Onze professionals begeleiden u doorheen alle stappen en fases. Wij zorgen voor een volledig transparant en eerlijk proces en staan garant voor een vlotte en professionele afhandeling.

Wij zijn er trots op deel uit te maken van Engel & Völkers, een gerenommeerde makelaarsorganisatie die wereldwijd actief is en waarvan de naam synoniem staat voor kwaliteit, exclusiviteit en uitstekende service. Dit betekent dat u als klant van ons kantoor in Leuven kunt rekenen op een netwerk van professionals en een wereldwijde exposure voor uw vastgoed.

14 Panden

4 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 12 huizen
  • 1 appartement
  • 1 grond

Adres : Bondgenotenlaan 142 3000  Leuven

BIV-nummer : 515329

Website : www.engelvoelkers.com/leuven-west