Over dit vastgoedkantoor

Het geheim van een snelle en voordelige verkoop of verhuur van uw woning? EST8!
Maak kennis met uw ervaren vastgoedmakelaar.
EST8? Dat zijn Linda Decock en Jochen Vlaminckx, erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. We delen samen meer dan 25 jaar ervaring, en zijn beiden gediplomeerd én gepassioneerd. Vertrouwt u ons uw woning toe? Dan bijten we ons vast in uw dossier. En laten we pas los wanneer uw pand is verkocht of verhuurd tegen de beste voorwaarden, en al het papierwerk netjes werd afgerond.
Uw woning steelt de show
Hoe springt uw eigendom eruit tussen andere panden? Met knappe foto's en een verleidelijke presentatie. Daarom krijgt u van ons gratis stijltips om uw woning verkoop- of verhuurklaar te maken. Een minimoeite voor maxisucces! Want met vastgoedstyling straalt uw woning en geeft u een boost aan de verkoop of verhuur! In de gedetailleerde omschrijving zetten we alle troeven van uw pand in de kijker.

Wij maken tijd voor u

Uw woning is iets heel persoonlijks. Daarom is onze dienstverlening dat ook. Maak snel een afspraak en vertel ons uw verhaal. We maken met plezier tijd voor u vrij. Zo kennen we uw wensen en bezorgdheden. Tijdens het verkoop- of verhuurproces zijn we altijd dichtbij. Ook ná het verlijden van de akte of de ondertekening van de huurovereenkomst kunt u bij ons terecht met vragen. Zo besparen we u zorgen en werk. En hebt u meer tijd voor uzelf. Bijvoorbeeld om een nieuwe woning te vinden. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Klaar voor een nieuwe stap? Vind uw droomwoning bij EST8. Ontdek ons aanbod op www.EST8.be.

Plannen om uw pand te verkopen of verhuren? Wenst u een gratis en correcte waardebepaling of heeft u vragen over onze diensten? Wij leren u graag kennen.
Maak vrijblijvend een afspraak via 03 344 88 88 of [email protected]
En surf naar www.EST8.be.

Adres : Bredabaan 133 2930  Brasschaat

BIV-nummer : 505.584

Website : www.est8.be