Over deze projectontwikkelaar

Zorgeloos bouwen voor de toekomst

Een huis of appartement bouwen of kopen doe je niet elke dag. Voor zo’n belangrijke investering zoek je best een betrouwbare partner. evillas heeft op dit vlak een reputatie hoog te houden.
evillas begeleidt je van A tot Z en garandeert je dat er opgeleverd wordt zoals afgesproken. Op tijd, binnen budget en met een uitstekende afwerking. evillas helpt je dan ook zorgeloos bouwen.

Wie is evillas ?

evillas nv en zusterfirma ‘de Belgische Gronden Reserve nv’ (BGR nv) vormen samen de immotak binnen de Saffelberg Investment groep. BGR nv beschikt over een grondenportefeuille van meer dan 180 hectaren ontwikkelbare bouwgronden op hoogwaardige locaties, met residentieel vastgoed als hoofdzakelijke bestemming. evillas ontwikkelt en realiseert op deze terreinen hedendaagse totaalconcepten. Hierbij staat de ontwikkeling van hoogwaardige woonentiteiten centraal. Elk woonproject wordt ontwikkeld in functie van de hedendaagse en toekomstige woonbehoeften. We focussen daarbij op een maximale kwaliteit van de toekomstige leefomgeving. En we besteden steeds zeer veel aandacht aan performantie en energiezuinigheid.

200 Panden

Waaronder 16 nieuwbouwprojecten
33 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 122 appartementen
  • 76 huizen
  • 2 garages

Adres : Petrus Huysegomsstraat, 6 1600  Sint-Pieters-Leeuw

Website : www.evillas.be