Over dit vastgoedkantoor

(vast)goed begeleiding van a tot z !

marktconforme prijsbepaling:
Als expert kennen wij de markt door-en-door. Een marktconforme prijsbepaling is een belangrijk onderdeel van onze opdracht en is cruciaal voor een geslaagde transactie.

volledige dossiersamenstelling:
Na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier. Alle nodige documenten worden aangevraagd, dit in samenspraak met uw notaris.

doorgedreven publiciteit:
Via een belangrijk publiciteitsbudget wensen wij alle toevertrouwde eigendommen in de kijker te zetten. Hiervoor worden zowel regionale als nationale kanalen aangewend, varie¨rend voor elk type vastgoed.

professionele foto’s:
Elke eigendom wordt op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht. Onze reclame- en fotografie ervaring speelt hierbij een grote rol. Een eerste goed indruk is een must bij publicatie van uw eigendom.

druk bezochte website:
Onze websites wordt veelvuldig bezocht door tal van bezoekers. De eigendommen worden op een serene en aantrekkelijke manier voorgesteld.

dynamische en persoonlijke aanpak:
U wordt dag-na-dag bijgestaan door de zaakvoeder, die kan berusten op heel wat zakelijke ervaring. Dit samen met de´ passie voor het vastgoed-vak, staat voor een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.

waardevolle tips:
U krijgt van ons informatie over hoe u uw eigendom kunt voorbereiden op de fotoreportage en het bezoek door de potentie¨le kopers of huurders.

database met kandidaat-kopers:
Zodra wij uw eigendom publiceren, ontvangen alle door ons gekende kandidaten een e-mail, een brief of een telefoon. Dit is een eerste bron om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom.

geen resultaat, geen kosten:
Zolang we geen geschikte koper of huurder gevonden hebben voor uw eigendom bent u geen makelaarsloon verschuldigd. Dit maakt deel uit van ons open houding en engagement naar onze klanten.

Tot binnenkort,
EX

4 Panden

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 4 huizen

Adres : Zoniënwoudlaan 51A 1640  Rhode-St-Genèse

BIV-nummer : 505352

Website : www.expertalbert.immo