Terug naar de resultaten

GROWNERS - Direct from owner

Over deze projectontwikkelaar

Als bedrijf, hebt u ooit gedacht om eigenaar van uw kantoor of opslagruimtes te worden tegen huurprijs? GROWNERS is eigenaar van zijn gebouwen, u koopt dus bij ons zonder tussenpersoon. Contacteer ons op 0473 38 02 92 of via [email protected].

Onze activiteit omvat de aankoop van kantoorgebouwen, industriële en logistieke panden die we in kleinere modulaire units herverdelen om ze te koop aan te bieden. Deze units zijn dus gemakkelijker toegankelijk voor kmo's die hun professionele ruimtes willen bezitten, wat zal bijdragen tot hun financiële soliditeit en hun groei ondersteunen, maar ook voor investeerders die hun vastgoedportefeuille willen diversifiëren.

Growners is één van de zeldzame Belgische vastgoedondernemingen die al meer dan 12 jaar actief is in dit nichevastgoedsegment. In de afgelopen tien jaar heeft ons team daarom een gespecialiseerde expertise ontwikkeld in de verschillende aspecten rond de aankoop van professioneel vastgoed en een echte kennis opgebouwd van de behoeften en verwachtingen van kmo’s.

Onze adviseurs ondersteunen u bij uw acquisitie- en investeringsprojecten. Aarzel niet om ons te contacteren op 0473 38 02 92 of via [email protected]

Growners, Own your place, grow your business

269 Panden

Waaronder 2 nieuwbouwprojecten

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 167 offices
  • 2 industries
  • 1 ander

Adres : Chaussée de Louvain 431 1380  Lasne

Website : www.growners.be