Terug naar de resultaten

Hermanns Real Estate

Over dit vastgoedkantoor

Sinds enige tijd aan het werk op de Brusselse vastgoedmarkt, onze vastgoedkantoor staat tot Uw dienst voor een professionele en hoffelijke service.

Elk pand, in ons vastgoedkantoor, wordt, voor de prijsevaluatie, door een strenge en zeer uitgediepte manier bestudeerd om op deze manier Uw woning in de beste condities en beste tijdstippen te verkopen of te verhuren.

Onze prijsevaluatie zal de eigenaars op de hoogte brengen van de juiste verkoopsprijs van hun pand om deze op een transparante en eenvoudige manier te verkopen of te verhuren.

Des te meer, door de jaren heen, hebben we een specifieke kennis opgemaakt bij het verkopen van opbrengsteigendommen, in één blok, of per appartement, ter keuze van de verkoper.

Daarbij, voor huurovereenkomsten, zullen we tezamen de huurovereenkomst opstellen, zodat deze juridisch correct is doch Uw belangen zo goed mogelijk verdedigt.

We helpen U en adviseren U graag gedurende heel het proces van verkoop of verhuring.

U kunt ons elke werkdag telefonisch bereiken op de 02/735.95.18 van 9 uur tot 18 uur. Na deze uren zal een antwoordapparaat Uw berichten opnemen en zullen we U zo snel mogelijk terugbellen.

44 Panden

3 nieuw
12 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 5 businesses
  • 6 appartementen
  • 3 huizen

Adres : Rue de Tervaete 35 1040  Etterbeek

BIV-nummer : 506280