Over dit vastgoedkantoor

Met meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed: Home Standing is actief in de verkoop en verhuur van luxe vastgoed, residentieel, Voornamelijk ten zuiden van Brussel en rand, nieuwe appartementen in Brussel, prachtige panden en kastelen in binnen- en buitenland. Wij bieden persoonlijke, meertalige en professionele service bij de verkoop, verhuur, en particulier beheer van onroerend goed.

Ook "off-market" onroerend goed dat u nergens te koop zult vinden: prestigieus vastgoed of investeringspanden, huizen met karakter, gezinswoningen, tweede woningen in het buitenland...

Stuur ons een e-mail met uw zoekcriteria naar [email protected] Of u nu op zoek bent naar een penthouse, een herenhuis, een villa, een landhuis, een kasteel in binnen- of buitenland of een vastgoedbelegging, Home Standing staat tot uw beschikking om u te adviseren u en begeleidt u bij uw vastgoedprojecten.

Wij verwelkomen u op afspraak in comfortabele kantoren met persoonlijke service om uw zoekcriteria voor een eigendom, uw verwachtingen te kennen en u ook te helpen vanaf de evaluatie van uw eigendom tot de definitieve verkoopakte.

Contacteer ons op +32 475 36 73 36 voor een gratis waardebepaling van uw eigendom, zonder verplichting uwerzijds.

Neem contact met ons op :

Home Standing: Louizalaan 523 te 1050 Brussel (België) [email protected] op afspraak Tel: +32 475 36 73 36

18 Panden

1 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 2 huizen
  • 1 grond

Adres : Avenue Louise 523 1050  Bruxelles

BIV-nummer : 507035