Over deze projectontwikkelaar

Alle unieke kwaliteiten van een hedendaags woonconcept, wensen we bij Hooft Construct ook te reflecteren in alle aspecten van onze dienstverlening, zowel wat onthaal, verkoop, service als administratie betreft.

Waarom kiezen voor Hooft Construct bvba?
Om het u makkelijk te maken, zetten we de belangrijkste redenen even voor u op een rij.

1/ Eén partner, die alle zorgen op zich neemt. We bieden u alle nodige knowhow onder één dak. Alle werken gebeuren in eigen beheer, van fundering tot afwerking.

2/ We zijn een erkende aannemer met alle voordelen van dien. In alle vertrouwen kan u beroep doen op ons vakmanschap, onze doorgedreven ervaring en de waarborgen van een algemene aannemer die werkt volgens de wet Breyne.

3/ Alle wooneenheden zijn op afspraak te bezichtigen. Ontdek alle bijzonderheden van uw toekomstige woning of appartement ter plaatse. Zo kan u er helemaal zeker van zijn dat u de beste keuze maakt.

4/ We zijn altijd rechtstreeks bereikbaar. We maken graag tijd voor u, ook na de kantooruren, en helpen u persoonlijk verder. U heeft slecht één aanspreekpunt.

5/ Ongelimiteerde mogelijkheden om uw woning of appartement te personaliseren. U kiest zelf de gewenste vloerbedekking, de mooiste badkamertegels en ?meubels en uw eigen droomkeuken. In de door ons aangeduide showrooms vindt u al een zeer ruime selectie. En wil u toch nog iets anders, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

6/ We houden eraan de gemaakte afspraken na te komen. We doen er alles aan om uw woning of appartement op de overeengekomen datum instapklaar op te leveren.

7/ U kan bij ons ook terecht voor juridisch advies ivm de huidige fiscale maatregelen en eventuele subsidies of premies.

Adres : Molenheide 11 1840  Londerzeel

Website : www.hooftconstruct.be