Over dit vastgoedkantoor

Sinds 1968 bouwt Hyboma duurzame en kwalitatieve woningen. Als veeleisende bouwheer geniet u de beste waarborg op een betaalbare woning die aan al uw huidige en toekomstige noden voldoet. Binnen de stijl, de afwerking en het comfortniveau waar u zich goed bij voelt.
ONTWIKKELDE WONINGEN
U hebt keuze uit een ruim aanbod ontwikkelde of reeds gebouwde woningen in verschillende bouwstijlen en prijsklassen. Vaak kunt u nog uw eigen creatieve toets aan de inrichting geven door de vrije keuze van afwerkingsmaterialen.
BOUWEN OP MAAT
We bouwen een huis dat uw stijl, smaak en beschikbaar budget volledig respecteert. Strak modern, landelijk klassiek of eigentijds? We luisteren naar uw wensen en leveren het gewenste resultaat af.
Onder persoonlijke begeleiding van een architect maken we een gedetailleerde voorstudie op. Deze studie omvat: voorontwerp, grondsondering, materiaal-bespreking met de zekerheid van een strikte planning en een vaste prijs, ook voor de grondwerken. Zo kunt u, met kennis van zaken, het huis van uw dromen bouwen.
BOUWEN OP UW GROND
Op uw eigen grond bouwt Hyboma een huis dat uw persoonlijkheid en budget volledig respecteert. Ook dan wordt een gedetailleerde voorstudie uitgewerkt zodat u grondig voorbereid, met een gerust gemoed, uw droomwoning kan realiseren.
VERKOOP & BOUW
Uw eigendom verkopen om een andere woning te bouwen of te kopen, zonder financiële risico’s? Met onze unieke Verkoop- & bouwformule geniet u meteen van 3 uitzonderlijke voordelen.
? We nemen de verkoop van uw bestaande woning op ons en garanderen u een correcte prijs.
? U mag in uw huidige woning blijven wonen tot de nieuwbouw klaar is.
? U hoeft intussen geen overbruggingskrediet te nemen.

Adres : Den Triangel 2 8610  Kortemark

BIV-nummer : 205819

Website : www.hyboma.be