Over dit vastgoedkantoor

Uw agentschap Immo BALCAEN, ideaal gelegen in Jette aan de Lakenselaan 27 (achter de Koningin Astridplein) houd zich sinds 1998 bezig met het realiseren van al uw vastgoedprojecten.

Uw voordelen?
We komen uit als de specialisten van de gemeenten Jette, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Laken, Koekelberg, Anderlecht en Molenbeek. Kortom, al het noorden van Brussel.

We claimen ook een volledige update van onze digitale knowhow en een innovatieve klantenervaring.
We weten dat onroerend goed de kern vormt van het leven van de klant. Daarom willen we u beter kunnen helpen door u beter te leren kennen.

Ons team, pluridisciplinaire, beheerst perfect de vakken van het verhuur, verkoop en vastgoedbeheer

Wat zijn onze bedrijfswaarden ?

Innovatie : de visie van ons bedrijf leidt ons naar onderzoek en ontwikkeling om U diensten aan te bieden met een echte toegevoegde waarde.

Duurzaamheid : Onze positie op dit punt is allereerst gericht op het vergroten van het bewustzijn van de economische actoren voor duurzame investeringen.
Ten tweede, stellen we onze business op duurzaamheid in onze relaties.

Integriteit : we nemen voornamelijk deel aan de belangrijkste aankoop van het leven van een persoon, een koppel, een gezin. Het is daarom belangrijk voor ons om uw vertrouwen te verdienen.

Nabijheid : wij overmeesteren perfect het geografische gebied. We praten trouwens liever over een gemeenschap. We bewegen er ons dagelijks voort, waardoor we bevoorrechte banden aanmaken.

Luisteren : wat is belangrijker dan tijd nemen om te luisteren en de behoeften en verlangens te begrijpen.

Enthousiasme : we worden allemaal gedreven door inzet en passie, om onze professionaliteit en doeltreffendheid voortdurend te verbeteren

Bezoek de panden die te huur en te koop staan op: http://www.immobalcaen.com/

Adres : Avenue de Laeken 29 1090  Jette

BIV-nummer : 501463