Over dit vastgoedkantoor

Liv'it kan u, als koper, verkoper, huurder of verhuurder, 7 dagen op 7 én in vertrouwen, een persoonlijke begeleiding aanbieden.
Ons kantoor staat garant voor een brede waaier aan diensten, gelinkt aan verkoop of verhuur van panden.
Wilt u uw eigendom verkopen of een pand kopen? In beide gevallen is Liv’it een betrouwbare partner. Wij kennen de marktwaarde van het onroerend goed in uw streek heel precies. Dat levert een nauwkeurige waardebepaling op en dat is essentieel voor elke transactie in onroerend goed.
Wilt u uw eigendom verhuren of een pand huren? Vastgoed is en blijft een investering waarvan u ten volle wilt genieten. Moeiteloos en zonder zorgen. Wij handelen de uitgebreide administratie die bij een (ver)huur komt kijken nauwkeurig voor u af. Van plaatsbeschrijving bij aanvang of afloop van de huur, huurcontracten, verzekeringen… tot een uitstekende klusjesdienst.
Liv’it beschikt een gekwalificeerd, dynamisch en gedreven team dat complementair kleine en grote opdrachten tot een goed einde brengt. De sterkte van dit team bestaat in de combinatie van praktijkervaring in landmetingen én vastgoedbemiddeling.
Johan Artois, met circa 30 jaar ervaring, kent uw streek, de lokale besturen en de actuele marktprijzen en is goed op de hoogte van alle stedenbouwkundige en juridische bepalingen.
Bert Van Huyck volgt verkopen/verhuren nauwgezet op met regelmatige communicatie naar de verkopers/verhuurders. Dit ook ’s avonds en in het weekend.

Dat geeft u meteen een voorsprong!
Steeds welkom via onderstaande coördinaten :
Kantooradres : Liv’it - Mechelsesteenweg 382 te 3020 Herent - mail [email protected] – GSM-nr 0470/55 64 24 of via www.immolivit.be - BTW BE 0818.581.812

86 Panden

Waaronder 4 nieuwbouwprojecten
9 nieuw
4 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 39 huizen
  • 17 appartementen
  • 14 gronden
  • 4 garages
  • 1 business

Adres : Mechelsesteenweg 382 3020  Herent

BIV-nummer : 205921

Website : www.immolivit.be