Terug naar de resultaten

Immobilia Bel Air Nv

Over dit vastgoedkantoor

NV Immobilia Bel Air - Hoofkantoor open 7/7) - Het betere vastgoed in alle prijsklassen - Ruim aanbod - Steeds interessante prijzen voor beleggers - Reeds meer dan 25 jaar ervaring.

Door de lange ervaring is ons team een gevestigde waarde aan de Middenkust met vestigingen te Oostende Zeedijk (Strandplein), Oostende Stad, Bredene aan Zee en is het nu ook bereikbaar via een nieuwe vestiging te Middelkerke (nabij het Casino).

Onze agentschappen liggen op 4 uitstekende liggingen die de verkoop en verhuur sterk bevorderen. Onze supplementaire dienstverlening (vakantieverhuur of jaarverhuur) zorgt voor rendement. Ons gekend autonoom syndicusbedrijf Agence Mar’immo zorgt ervoor dat de waarde van uw residentie minstens wordt in stand gehouden. Onze agentschappen zijn gewoon om resultaat te bieden en zijn dit trouwens aan hun status verplicht door hun lokale verankering en kennen mede daardoor de plaatselijke markt perfect: onrealistische voorstellingen van rendementen aan de hand van subliem mooie verkoopbrochures moet je dus niet verwachten van ons.

Onze bedrijfsvisie: totale service onder één dak zowel voor bouwpromotie, verkoop, vakantieverhuur, jaarverhuur als syndic. In alle domeinen van het vastgoed hebben wij specialisten in hun vak die u kunnen helpen en bijstaan in uw wensen en doelstellingen. Wij raden aan om regelmatig onze dagelijks aangepaste website www.immo-bel-air.be te raadplegen. Sommige panden zijn immers vlug weg. Een bezoek om een pand aan te kopen is zelfs mogelijk, via het hoofkantoor, op zondag: Zeedijk 148, 8400 Oostende (Tel. 059/330.430 of 0476/88 94 17).

PS Omdat we de site overzichtelijk wensen te houden worden verhuurde of verkochte panden steeds onmiddellijk van de website gehaald. Door vlotte verkoop zijn we steeds op zoek naar nieuwe panden.

NV I.B.A. = Uw winnende keuze.

130 Panden

Waaronder 2 nieuwbouwprojecten
3 nieuw
4 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 57 appartementen
  • 24 garages
  • 10 huizen
  • 1 grond
  • 1 office
  • 1 ander

Adres : Zeedijk 148 8400  Oostende

BIV-nummer : 505564

Website : www.immo-bel-air.be