Terug naar de resultaten

James Realty

Dit agentschap behoort tot JAMES REALTY

Over dit vastgoedkantoor

James Realty Brussels is een vastgoedmakelaar gespecialiseerd in karaktervolle, prestigieuze en onder architectuur gebouwde eigendommen. James Realty biedt u ondersteuning op maat, een grondige kennis van de vastgoedmarkt en een luisterend oor, zodat uw zoektocht naar uw toekomstige woning of naar een kwaliteitsvolle vastgoedinvestering zo vlot en efficiënt mogelijk verloopt.


Bij het te koop of te huur aanbieden van uw woning gebruikt James Realty zijn commerciële expertise, nationale en internationale netwerk en geavanceerde communicatie om uw woning te promoten. Zijn expertisegebied strekt zich geografisch uit tot Ukkel, Sint-Genesius-Rode, Elsene, Sint-Gillis en Vorst, maar ook tot de prachtige gemeenten in het oosten van Brussel, zoals Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Lambertus-Woluwe, Krainem en Tervueren.


Tot slot is James Realty vooral een team: een team van vastgoedprofessionals met een onschatbare expertise, waarden gebaseerd op mensen, een passie voor goed werk en een perfecte service.

65 Panden

8 nieuw
2 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 33 appartementen
  • 20 huizen
  • 1 business
  • 2 gronden
  • 1 office

Adres : chaussée de Waterloo 1038 1180  uccle

BIV-nummer : 105256

Website : www.james-realty.com