Over dit vastgoedkantoor

K.D.Concept immobiliën bundelt meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van zijn diensten. En met trots kunnen we zeggen een gevestigde waarde in Ekeren en omstreken te zijn.

Onze passie is vastgoed. En ons doel het tevreden stellen van onze klanten.

Vertrouwen, discretie en kwaliteit kenmerken onze visie en onze aanpak. We hechten onder andere belang aan een menselijk contact gedurende het hele proces, evalueren de verkoop/ verhuur op een regelmatig tijdstip, bieden een persoonlijke begeleiding tot bij de akte, regelen de overdracht van de meterstanden, enzovoort. We nemen de tijd die nodig is om kwaliteit te bieden.

Zonder twijfel is aan- en/of verkoop één van de belangerijkste transacties in uw leven. Bovendien is dit meer dan een gewone overeenkomst. Wij staan u hierbij graag bij met juridisch, fiscale, financiële en andere adviezen. Met een open menselijke houding behartigen we uw belangen naar uw tevredenheid.

K.D.Concept immobiliën biedt een totaalpakket bij verkoop/verhuur van uw eigendom./K.D.Concept immobiliën behandelt uw verkoop met een ruime blik./K.D.Concept immobiliën laat niets aan het toeval over./K.D.Concept immobiliën nodigt u uit ons uw vertrouwen te schenken.


Wij komen graag langs voor een GRATIS waardebepaling.

Adres : Markt 9 2180  Ekeren

BIV-nummer : 502959

Website : www.kdconcept.be